Skip to main content

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Wij zijn professionals met jarenlange ervaring

Noordelijk Evenementen Bureau

We werken graag aan uw feest, evenement of congres waar onze ervaring en kwaliteit voorop staan.

Onze adviezen

Het Noordelijk Evenementen Bureau adviseert en denkt met u mee over uw evenement. Van een jubileumfeest, opening, personeelsfeest, productpresentatie tot een relatiebijeenkomst. Wij doen een eerste voorstel inclusief een globaal programma en begroting. Spreekt het u aan, dan presenteren wij een gedetailleerd plan. Bij akkoord starten wij met de uitvoering. Hierbij houden wij nauw contact met u. Wij zijn klein. U heeft daarom contact met één persoon. Onze lijntjes zijn kort.

Onze ideeën

Onze ideeën zijn doeltreffend en sprankelend. Wij spelen in op iedere situatie. Graag verrassen wij uw gasten op een manier die ze nog lang zal heugen. Originaliteit en functionaliteit zijn bij ons onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Onze kracht

Persoonlijke aandacht is onze kracht. Aandacht voor u. Aandacht voor uw organisatie. Aandacht voor de invulling en uitvoering van uw evenement. Wij zijn tijdens het evenement op de achtergrond aanwezig. Wij bewaken dat alles volgens plan verloopt. Uw gasten en u kunnen dan onbezorgd genieten. Uw gasten denken lange tijd met plezier terug aan uw evenement.

Het resultaat is een geïntegreerd evenement dat effectief bijdraagt aan uw doelstelling. Een belevenis waar uw gasten ook later nog met veel plezier aan terugdenken.